kretslopet-bladlogo-387-90

Annonsering

HVORFOR ANNONSERE I KRETSLØPET?

Kretsløpet er Norges eneste spesialmagasin for avfall og gjenvinning samt forretnings- og fagområder knyttet til denne bransjen. Fagmagasinet når relevante beslutningstakere og fagpersonell i kommunal, interkommunal og privat renovasjonsvirksomhet. Avfalls- og gjenvinningsbransjen er i kontinuerlig vekst og utvkling, med årlig omsetning på over 20 milliarder kroner. For alle med behov for å følge med på utviklingen på avfallsområdet, er Kretsløpet en sentral informasjonskilde. Derfor er magasinet en velegnet mediekanal for leverandører, av produkter og tjenester, og for andre med behov for profilering og kommunikasjon overfor bransjen.

Ta kontakt for mer informasjon, tilbud eller bestilling av annonseplass i magasinet eller på www.kretslopet.no.

Annonseansvarlig:

ARNT ERIK ISAKSEN | FLEX Kommunikasjon & Markedsføring
Telefon: +47 41161619
E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

ANNONSEinformasjon 2019

Last ned medieinformasjon for 2019 (PDF)

Ansvarlig utgiver for Kretsløpet er Kretsløpet AS, et selskap som eies av Grønt Punkt Norge, Avfall Norge, Norsk Industri, Norsk Returmetallforening, Norsk forening for farlig avfall (NFFA) og Cowi AS. Kretsløpet er hovedorgan for avfalls- og gjenvinningsbransjen i Norge.