kretslopet-bladlogo-387-90

Ny daglig leder i Batteriretur

Fredrik AndresenFredrik Andresen overtar som daglig leder i Batteriretur 30. juni. Foto: Jens Olav Simensen.Fredrik Andresen (36) overtar som daglig leder i AS Batteriretur 30. juni. Da går Frode Hagen av med pensjon, etter å ha ledet selskapet siden det ble etablert for 23 år siden.

Fredrik Andresen ble ansatt i Batteriretur som key account manager i fjor høst. Han kom da fra stillingen som produkt- og kategorisjef i AS Sørensen og Balchen, han har også bakgrunn fra Veng Norge AS og Auto-Rekvisita AS.

– Jeg går til jobben med en ydmyk holdning og vet at jeg har mye å lære. Batteribransjen er i endring og konkurransen er skjerpet. Det trigger meg, sier 36-åringen.
Batterireturs styreleder, advokat Bjørn Borg, legger vekt på at selskapet nå får en god lederovergang:
– Når Batteriretur i dag er et internasjonalt anerkjent selskap har vi Frode Hagen å takke for dette. Vi er derfor veldig fornøyd med at han og hans betydelige kompetanse fortsatt vil stå til rådighet for oss. Samtidig er vi glade for at Fredrik Andresen er den som overtar skuta. Han har på kort tid vist at han har lært mye om bransjen og vi har full tillit til hans lederskap, sier Borg. Alt dette ifølge en pressemelding fra Batteriretur. Her står det også at selv om Frode Hagen går av for oppnådd aldersgrense skal han fortsatt bistå selskapet som rådgiver i strategiske prosesser og i den internasjonale kontakten.