kretslopet-bladlogo-387-90

ROAF fyller 25 år

Brevik og KohtROAF-direktør Øivind Brevik gratuleres varmt med dagen av Christine Koht.Siden Romerike Avfallsforedling ble etablert i 1991 har folketallet i de ni eierkommunene økt fra 123 000 til 193 000. Avfallsmengden er firedoblet og antall ansatte har økt fra tre til 80. – Selskapet har opplevd sterk medvind, til tider orkan i kastene, sa direktør Øivind Brevik.

En strålende opplagt direktør i bunad kunne ta imot en solid gjeng ansatte, eiere og gjester på årets varmeste dag 3. juni. Han kunne stolt fortelle at ROAF scorer høyest i landet på miljøansvar i Avfall Norges benchmarking. For å løfte stemningen ytterligere hadde Brevik engasjert den ustoppelige Christine Koht, som formidlet sin begeistring på velkjent vis.
Litt mer seriøse ord vanket fra styreleder Nina Elisabeth Kristiansen og ordførerne Ole Jacob Flæten i Skedsmo pg Øivind Sand fra Rælingen. – Vi er rett og slett utrolig stolte over å eie et selskap som er best i landet på materialgjenvinning og har etablert et gjenvinningsanlegg i verdensklassen, sa de. Brevik lovte å legge lista enda høyere og lot ikke sjansen gå fra seg til å minne om selskapets motto: Enkelt for deg – bra for miljøet.