kretslopet-bladlogo-387-90

Ragn-Sells tilbake på Lørenskog

SnorklippingLørenskogs ordfører Ragnhild Bergheim, styreleder Erik Sellberg og direktør Bjørn Hoel erklærer i fellesskap Ragn-Sells nye hovedkontor for offisielt åpnet.Ragn-Sells AS hadde offisiell åpning av sitt nye hovedkontor 15. desember. Det nye bygget til 80 millioner kroner ligger nøyaktig på samme sted som kontorene de flyttet ut av for ti år siden. 


Flere svenske røster var å høre under åpningsseremonien, både eiere og ledelse i det familieeide konsernet var godt representert. Styreleder Erik Sellberg karakteriserte innrykket som en offensiv flytting, i motsetning til de to foregående gangene hovedkontoret har endret adresse. Han kunne også fortelle at 2017 blir det beste året noensinne for Ragn-Sells AS, som altså er den norske delen av konsernet. Og Lørenskogs ordfører Ragnhild Bergheim (Ap) hadde nå bare godord å komme med. Adm. dir. Bjørn Hoel har jo ikke akkurat holdt hemmelig at kommunens trege saksbehandling har forsinket byggingen av nytt hovedkontor vesentlig.


Men nå står altså nybygget på Lørenskog der. Det inneholder 80 arbeidsplasser, hovedkontoret flyttes hit fra Lillestrøm og administrasjonen i flere datterselskaper får også plass her. Alle blir sittende i kontorlandskap, også direktøren. Ragn Sells nybyggRagn-Sells nye hovedkontor står nå ferdig og er innflyttet, nesten ti år etter at prosessen ble satt i gang. Bygget er tegnet av Romerike Arkitekter.Utsikten fra kontorene og ned på avfallshåndteringen som foregår ved produksjonsanlegget til konsernets Oslo-avdeling er god, hit kommer årlig rundt 125 000 tonn næringsavfall av ymse fraksjoner. – Det er viktig for meg å holde produksjon og administrasjon tett sammenkoblet og det får vil til på en helt unik måte her, sier adm. dir. Bjørn Hoel om det.


Ragn-Sells-konsernet har nå virksomhet og datterselskaper i seks land, foruten moderlandet og Norge finnes disse i Danmark, Polen, Estland og Latvia. Den samlede omsetningen har også passert seks milliarder fikk vi vite før det vanket kanapéer og kake.