kretslopet-bladlogo-387-90

Digital tilgang på Kretsløpet er klar

E magasinKretsløpets abonnenter, i hvert fall de vi har mailadresse til, skal nå ha fått en mail med link til nedlastning av "Kretsløp-appen", samt unik brukeridentitet og passord. Abonnementet dekker fra i år både papir- og digitalutgave (e-magasin). 

Kretsløpet som e-magasin har nøyaktig samme utseende som papirutgaven. I tillegg får Kretsløpets abonnenter tilgang til søkbare arkiveksemplarer fra flere år tilbake. Både e-magasinet og emnearkivet er alltid tilgjengelig via telefon, nettbrett eller pc/Mac.


Antall tilganger til e-magasinet tilsvarer det antall papirmagasiner dere abonnerer på. Er det flere som ønsker tilgang til e-magasinet enn det antallet dere har av papir-abonnementer i dag? Da er det bare å ta kontakt for å oppgradere og kjøpe flere tilganger. Det er også mulig å avbestille papirutgaven, dersom dere kun ønsker å ha tilgang til e-magasinet.
Vi håper du fortsatt får mye glede av Kretsløpet, nå også som e-magasin.
Har du spørsmål, eller får problemer med nedlastningen? Da er det bare å kontakte oss Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Du kommer direkte til digitalversjonen her.

 

God lesning!