NG-Group blant årets klimavinnere

Blant Norges 100 største selskaper har nå de aller fleste et klimaregnskap på plass, og dobbelt så mange som i fjor inkluderer vesentlige indirekte utslipp. Men fortsatt er det bare ni av 100 som kutter utslipp i tråd med Parisavtalen, kan man lese hos PwC. NG-Group er altså en av disse ni. Foto NG-Group

Klimaindeksen er en oversikt over hvordan det står til med klimaarbeidet til de største selskapene i Norge. Formålet er å bygge tillitt og løse problemer. Av 100 norske bedrifter, var NG Group en av de som ble kåret til best i klassen.

Det er Norsk Gjenvinning som opplyser dette i en pressemelding.

PwC`s klimaindeks er en oversikt over hvordan det står til med klimaarbeidet og rapporteringen til de største selskapene i Norge. Klimaindeksen er basert på offentlig tilgjengelig informasjon om hvordan Norges 100 største selskaper jobber med klimagassutslipp.

Informasjonen om alle selskapene hentes inn og analyseres av PwCs team. Klimaindeksen presenterer PwCs vurdering rundt objektiv informasjon om klimagassutslipp. Indeksen vurderer selskapene på historiske data, mål om utslipp fremover og hvilke kilder til klimagassutslipp som er inkludert i selskapets mål og beregninger.

– For å nå 1,5°C målet er vi nødt til å redusere globale utslipp rask, så denne anerkjennelsen av selskaper som bidrar er et meget viktig arbeid å belyse. Vi er veldig stolte og glad for at tiltakene vi jobber med verdsettes, og ikke minst bidrar positivt til klimaarbeidet, sier Runa Opdal Kerr – Group Sustainibility Officer i NG Group.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE