Veas-sjefen blir ny administrerende direktør i Stena Recycling AS

Ragnhild Borchgrevink blir ny administrerende direktør i Stena Recycling AS etter Max Trandem. Foto Johs. Bjørndal

Administrerende direktør i Stena Recycling AS, Max Trandem, har bestemt seg for å gå av med pensjon i 2024, etter litt over 10 år med dedikert arbeid for selskapet.

Ny administrerende direktør er rekruttert. Hun heter Ragnhild Borchgrevink (56) og kommer fra rollen som konsernsjef i Veas (Vestfjorden Avløpsselskap). Det opplyser Stena Recycling i en pressemelding.

– Vi er sikre på at Borchgrevink vil føre vårt norske selskap videre på en positiv og innovativ måte. Hun bringer med seg en imponerende erfaring og kompetanse som vil være uvurderlig for vår videre vekst og utvikling, sier konsernsjef i Stena Metall, Kristofer Sundsgård.

Ragnhild Borchgrevink’s startdato er ikke fastsatt, og i en overgangsperiode vil de to jobbe tett sammen for overføring av ansvar og kunnskap.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben i Stena og bli kjent med kolleger, kunder og leverandører, sier Ragnhild Borchgrevink.

– Vi er optimistiske med tanke på fremtiden og tror at vår nye administrerende direktør vil bygge videre på vårt fundament og lede oss inn i en spennende fremtid. Som en ledende gjenvinningsbedrift i Norge og Nord-Europa vil vi utvikle vårt tilbud til markedet og fortsatt være en solid arbeidsgiver for våre ansatte, sier Kristofer Sundsgård i pressemeldingen.

Veas har også kunngjort lederskiftet i en pressemelding. Der framgår det at Kjetil Wang-Hansen blir konstituert som konsernsjef der. Han kommer fra stillingen som daglig leder i datterselskapet HOOP CO2 AS og har tidligere vært produksjonssjef i Veas. Borchgrevink fortsetter inntil videre som spesialrådgiver. Styret i Veas har startet arbeidet med å finne hennes etterfølger.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE