Johs. Bjørndal er død

Mangeårig redaktør og journalist i Norsk Skogbruk og Kretsløpet, Johs. Bjørndal (67), døde fredag 1. mars etter akutt sykdom.

 

Johs. har vært ansatt i Skogselskapet i nærmere 40 år, og har vært redaktør og journalist for både Norsk Skogbruk og Kretsløpet – en periode også for begge publikasjoner samtidig. Han trappet i fjor høst ned til halv stilling, for å bli delvis pensjonist.

Johs. var kunnskapsrik og klok, raus og direkte. Med hans brå bortgang har Skogselskapet mistet en høyt verdsatt kollega, og en viktig bidragsyter både faglig og sosialt. Hele det norske skogbruket og den norske avfalls- og gjenvinningsbransjen har mistet en ærlig og tydelig røst.

Johs. etterlater seg ektefelle, tre sønner og seks barnebarn.

– Våre tanker og dypeste medfølelser går til alle hans nærmeste. Johs. vil bli dypt savnet som den gode arbeidskollegaen og vennen han var for alle oss, sier Karl Henrik Skinstad Berke, konstituert administrerende direktør i Det norske Skogselskap.

– Det norske Skogselskap har ved Johs. Bjørndals brå bortgang mistet en dedikert nestor, med en klar og skarp penn. Våre tanker går til hans nærmeste, sier styreleder Line Henriette Holten.

 

 

 

 

 

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE