Disse firmaene tilbyr innovativ avfallshåndtering, brannsikkerhet og rådgivning [ANNONSE]

Bedriftspresentasjoner - Profilerte aktører innen avfallsbransjen / gjenvinningsbransjen. Nomiko, Onsite Security og Namdal Ressurs.

Annonsørinnhold

Namdal Ressurs som har vært en aktør i avfallsbransjen siden 1991, er ressurssterk som aldri før og tilbyr innovative løsninger for avfallshåndtering. Onsite Security som har fullt fokus på brann og sikkerhet, sørger for overvåking på gjenvinningsstasjoner. Nomiko har bred kompetanse og bidrar med rådgivning for private og kommunale avfallsselskaper.

Les mer om Nomiko, Onsite Security og Namdal Ressurs i presentasjonene nedenfor.

Klikk på presentasjonene nedenfor for å åpne PDF.


NOMIKO – Bedriftspresentasjon:Nomiko-presentasjon: Rådgiver og konsulent for avfallsselskaper, gjenvinningsbransjen.Les mer om Nomiko på nomiko.no (link til ekstern nettside)


ONSITE SECURITY – Bedriftspresentasjon:Onsite Security-presentasjon: Brann- og sikkerhet for avfallsbransjen.Les mer om Onsite Security på onsitesecurity.no (link til ekstern nettside)


NAMDAL RESSURS – Bedriftspresentasjon:Namdal Ressurs-presentasjon: Totalleverandør / leverandør til avfallsbransjen / gjenvinningsbransjen.Les mer om Namdal Ressurs på namdalressurs.no (link til ekstern nettside)

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE