Avfallsbransjen fortjener bedre fagsystemer [ANNONSE]

Stix Utvikling AS, bedriftspresentasjon 2024: Fornøyde vinnere av «Beste stand» på Arctic Entrepreneur 2024.

Annonsørinnhold

Fornøyde vinnere av «Beste stand» på Arctic Entrepreneur 2024.

Stix Utvikling - heading, bedriftspresentasjon 2024.

Som softwareselskap er det veldig lett å gå i fellen hvor man sitter i sin egen boble og lager en masse funksjonalitet, men helt glemmer hvem man lager dette for. Stix har hele tiden jobbet etter et mantra om kvalitet i alle ledd og noe av det mest sentrale for å oppnå kvalitet er tett og god kommunikasjon med sluttbrukere.

– God kommunikasjon handler først og fremst om tillit. Noe av det viktigste vi gjør er å sørge for at kundene våre stoler på oss og ønsker å gi oss ærlige innspill. Så er det opp til oss å svare på denne tilliten ved å komme dem i møte og stadig levere forbedringer, sier Christopher Rasch-Olsen Raa som er daglig leder i Stix Utvikling AS.

Da Stix startet sin reise i 2012 var tanken å levere fagsystemer som «møter brukeren» og hensyntar de unike utfordringene man har i de bransjene selskapet jobber mot. Det er store udekkede behov i avfallsbransjen, og fremover vil Stix gå enda mer fokusert inn og levere en pakke som dekker stadig flere av bransjens helt unike behov. Som alltid i tett samspill med brukerne.

Stix Utvikling AS, bedriftspresentasjon 2024: Intuitive kartløsninger brukes til oppretting av varslinger, oppsett av kjøreruter og mer.
Intuitive kartløsninger brukes til oppretting av varslinger, oppsett av kjøreruter og mer.

Kundeuttalselse fra Rúne Bjørvik, forvaltningssjef i Trondheim Renholdsverk:

Trondheim Renholdsverk AS (TRV) har brukt Reach i en årrekke og er godt fornøyd med løsningen og med Stix Utvikling AS (Stix) som leverandør og samarbeidspartner.

Reach har en høy hit-rate ved utsending, effektiv og brukervennlig arbeidsflate.

Det er enkelt å importere egendefinerte Excel lister med ønskede mottakere for utsending og det er pluss at man kan gjenbruke tidligere benyttede polygon.

Kjøreruter fungerer godt med de fleste nettbrett som sporer hvor bilen har vært, med muligheter for sjåførene å legge inn kommentarer i kart for senere kjøring.

TRV opplever at Stix har kort responstid og god support.

___

Vi kan hjelpe din virksomhet på flere områder innenfor renovasjon og avfall. Ta kontakt for å diskutere muligheter!

Stix Utvikling-logo, bedriftspresentasjon 2024.

Stix Utvikling AS

Telefon: 55 13 00 00 | Epost: post@stix.no

Web: www.stix.no | LinkedIn: www.linkedin.com/company/stix-as

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE