Cecilie Lind til Avfall Norge

Cecilie Lind er ansatt som ny næringspolitisk direktør i Avfall Norge. Etter et kort opphold innen bygg og anlegg er hun altså tilbake i avfalls- og gjenvinningsbransjen.
Etter et kort opphold hos byggentreprenøren Ø.M. Fjeld vender Cecilie Lind nå tilbake til bransjen og blir ny næringspolitisk sjef i Avfall Norge.
Etter et kort opphold hos byggentreprenøren Ø.M. Fjeld vender Cecilie Lind nå tilbake til bransjen og blir ny næringspolitisk sjef i Avfall Norge.

Hun har lang fartstid i flere deler av bransjen og var ti år hos Ragn-Sells, de siste som direktør for bærekraft. Hun var også leder av gjenvinningsutvalget i Norsk Industri. – Avfall Norge er blitt veldig spennende, nå som organisasjonen favner hele bransjen. Dette er en unik mulighet for meg, der jeg får bruke den kunnskapen og erfaringen jeg har etter å ha vært både i offentlig og privat sektor, sier Cecilie Lind, som før hun begynte i Ragn-Sells arbeidet to år i Oslo Ren og åtte år som konsulent i Interconsult. – Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til bransjen, sier hun.

Direktør Nancy Strand i Avfall Norge er også strålende fornøyd. – Jeg er virkelig glad for å ha hentet Cecilie Lind tilbake til avfalls- og gjenvinningsbransjen. Hun har bred faglig oversikt og lang erfaring som kan bidra til å bringe bransjen fremover. Hun vil også styrke den faglige troverdigheten Avfall Norge har overfor myndigheter og politikere, sier hun.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE