Øystein Solevåg rykker opp i Bingsa

Den nye lederen i Bingsa Gjenvinning AS, Øystein Solevåg, kommer fra stillingen som daglig leder for ÅRIM, og har vært med på å bygge opp dette selskapet fra starten. Foto Kristin Støylen

I forbindelse med at Bingsa og Årim ble slått sammen ønsket daværende konserndirektør i Bingsa Trond Trane Lauritse å fratre, noe som ble en realitet 1. august. Nå er tidligere daglig leder i ÅRIM, Øystein Solevåg, ansatt som daglig leder.

Bingsa Gjenvinning AS ble i 2022 et vesentlig større selskap etter sammenslåingen som skjedde ved virksomhetsoverdragelse av tidligere ÅRIM IKS. Som et ledd i sammenslåingsarbeidet ble det gjennomført en åpen rekrutteringsprosess, og det er nå foretatt tilsetting i stillingen som daglig leder i selskapet, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Øystein Solevåg har miljøfaglig utdanning på bachelor/mastergradsnivå, og også fagbrev i gjenvinningsfaget. Han har lang erfaring fra avfallssektoren, og har markert seg nasjonalt som en person med stort engasjement for løsninger som fremmer gjenvinning og bærekraft.

Han tiltrer stillingen 24. oktober 2022.

 

Les også:

ÅRIM IKS er overdratt til Bingsa Gjenvinning

Trond T. Lauritsen har fratrådt i Bingsa as

 

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE