Bjørn Arve Ofstad tar over i Norsk Gjenvinning

Bjørn Arve Ofstad er 50 år og fra Øygarden utenfor Bergen, der han fortsatt har bopel.

Erik Osmundsens varslede avgang som konsernsjef i Norsk Gjenvinning skjer 1. mai. Da konstitueres COO Bjørn Arve Ofstad som konsernsjef. Men Osmundsen er ikke ferdig med Norsk Gjenvinning, på generalforsamlingen 31. mars overtok han styreledervervet.

Selv om dette varslede lederskiftet har skjedd i nært samarbeid med den nylig utnevnte styreleder heter det i pressemeldingen fra Norsk Gjenvinning at «Bjørn Arve Ofstad vil fungere som COO og konstituert konsernsjef inntil en ny konsernsjef er på plass». Han har hatt ulike roller i konsernet etter at han begynte i 2013, blant annet som leder for datterselskapet NGm3. Ofstad mangler heller ikke erfaring som konsernsjef, han har hatt denne stillingen i OCEA Group, som driver med skipsbygging i aluminium. Han har også vært konserndirektør med ansvar for ploger i Kverneland Group.

Forgjengeren Erik Osmundsen blir fra 1. mai partner i Verdane, et Private Equity selskap som ifølge pressemeldingen «investerer i Nordeuropeiske teknologi- og vekstselskaper». – Jeg ser fram til å bli med på NG-reisen videre som styreleder, i tillegg til å ta fatt på nye og spennende utfordringer i krysset mellom teknologi og bærekraft, sier Osmundsen.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE