Cecilie Lind til Handelens Miljøfond

Cecilie Lind forlater Avfall Norge etter tre år, hvorav de siste to i direktørstolen.

Cecilie Lind slutter i jobben som adm. dir i Avfall Norge 1. juli, for å bli daglig leder i Handelens Miljøfond. Kåre Fostervold konstitueres i hennes jobb fram til en ny direktør er på plass.

– Jeg har trivdes veldig godt i Avfall Norge og kommer til å savne teamet i Øvre Vollgate. Men det er en tid for alt og denne utfordringen klarte jeg rett og slett ikke å si nei til. Og ett av hovedmålene til Handelens Miljøfond er å å bidra til 50 prosent materialgjenvinning av plast, så jeg forsvinner ikke fra bransjen, men kan jobbe med litt andre forutsetninger inn mot de samme målene som før, sier hun. Ifølge meldingen på Avfall Norges nettsider overtar Cecilie Lind bestyrelsen av plastposepengene fra 1. august

– Vi er lei oss for at Cecilie gir seg nå, men vi er sikre på at vi kommer til å få på plass en ny dyktig leder om ikke så altfor lenge. Det skjer veldig mye spennende i bransjen og det er mange som vil være med å bidra til overgangen til en mer sirkulær økonomi, sier styreleder Synnøve Bjørke i Avfall Norge.

Næringspolitisk direktør Kåre Fostervold (52) konstitueres som adm. dir, i Avfall Norge fra 1. juli.
ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE