Direktørskifte i Avfall Norge

Direktør Nancy Strand slutter som direktør i Avfall Norge 1. august og går inn i en rolle som seniorrådgiver i organisasjonen. Som hennes etterfølger har styret konstituert Cecilie Lind, foreløpig fram til juni neste år.
Nancy Strand overlater i direktørstolen Avfall Norge til Cecilie Lind 1. august, men fortsetter i organisasjonen.
Nancy Strand overlater i direktørstolen Avfall Norge til Cecilie Lind 1. august, men fortsetter i organisasjonen.

– Etter 7 år som direktør i Avfall Norge føler jeg det er riktig å gi stafettpinnen videre, sier Nancy Strand. Hun er særlig fornøyd med at Avfall Norge i løpet av disse årene har blitt en organisasjon for hele bransjen, etter at de kommunale og private medlemmene ble sidestilt gjennom det såkalte «samlingsvedtaket» i 2015.

– Jeg er stolt over at jeg sammen med styret og medlemmene har lykkes med de store endringene, men nå ønsker jeg nye utfordringer. Jeg savner å jobbe mer «hands on» på prosjekter, og spesielt mer med innovasjon. I en rolle som seniorrådgiver får jeg mulighet til å jobbe tettere med det jeg brenner for, nemlig innovasjon. Jeg er allerede i gang med å utforme forslag til ulike prosjekter, sier hun i meldingen fra Avfall Norge.

Nancy Strand har også vært pådriveren for rekrutteringsprosjektet REdu, etter at man i lang tid hadde snakket om behovet for å styrke arbeidet med kompetanse og rekruttering til bransjen.

Hun etterfølges altså av Cecilie Lind, idag næringspolitisk direktør i organisasjonen. – Vi er utrolig takknemlige for den innsatsen Nancy har lagt ned for Avfall Norge. Når Nancy nå selv ønsket seg over i en ny rolle, er det et godt tegn at styret kan konstituere en direktør fra egne rekker. Vi har tillit til at Cecilie Lind tar stafettpinnen videre på en god måte for både bransjen og organisasjonen, sier styreleder Berit Pettersen. Cecilie Lind er konstituert som administrerende direktør frem til generalforsamling våren 2021 og endringen trer i kraft fra og med 1. august 2020. – Jeg gleder meg til et spennende år der vi skal jobbe aktivt med å utvikle nye digitale møteplasser og innovative møteplasser, i tillegg til å påvirke politikken og rammevilkårene for bransjen, sier Cecilie Lind til Kretsløpet.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE