Endelig et fysisk arrangement!

NULL METER: Deltager Line Diana Blytt fra Norwaste og den utrettelige utstiller Bjørn Bu er fornøyd med at metersgrensen er opphevet

Etter halvannet år stort sett foran hver sin skjerm kunne Avfall Norge invitere til Bioseminar på hotell Clarion the Hub i Oslo. Men det var også mulig å delta digitalt og direktør Cecilie Lind sier at dette blir modellen for Avfall Norges arrangementer framover.

Arrangementet fant sted bare få dager etter den såkalte gjenåpningen av landet, og det var dermed i siste liten anledning til å øke antallet deltagere. Og rundt 65 deltagere og utstillere hadde innfunnet seg fysisk, mens 35 fulgte arrangementet på den digitale plattformen Hopin. Men interessen for å treffe kolleger ansikt til ansikt er åpenbart der, rundt 40 av deltagerne møtte  kvelden før for å være med på en felles middag. – Dette er opplegget vi satser på for fagseminarene framover. Tidligere har arrangementene våre gjerne gått over to dager, ofte fra lunsj til lunsj. Nå kjører vi hele programmet på en dag, men med mulighet for å samles kvelden før. Men vi vil også nyttiggjøre oss det vi har lært gjennom koronaen og ha såkalt hybride arrangementer, at det altså er mulig å delta digitalt.

Bioseminaret hadde også en bolk med gruppearbeid, der både de fysisk frammøtte og de digitale deltagerne skulle samles på Hopin. – Dette fungerte bra for en del, men vi burde nok vært klarere på at de som møtte fysisk hadde utstyrt seg med headset. Men dette skal vi gjøre bedre neste gang, sier Cecilie Lind.

Og neste hybride arrangement  for Avfall Norge er altså Energigjenvinningsseminaret, som går av stabelen 21. oktober.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE