Fratrer etter et drøyt halvår

Astrid Skarheim Onsum fratrer etter mindre enn syv måneder som konsernsjef i Norsk Gjenvinning. Foto: Katrine Lunke.

Astrid Skarheim Onsum fratrer som konsernsjef, melder Norsk Gjenvinning i en kortfattet pressemelding. Dermed ble det bare et drøyt halvår i denne jobben for 51-åringen som fortsatt skal ha en rolle i Summa Equity, fondet som eier Norsk Gjenvinning.

– Jeg ser frem til å kunne jobbe med viktige problemstillinger innen bærekraft i et enda bredere perspektiv som Industrial Advisor for Summa Equity, sier Astrid Skarheim Onsum i meldingen.

– Styret takker Astrid for en god jobb i en viktig periode. Hun har bidratt til å sette en langsiktig retning for hvordan NG skal gjøre avfall til løsningen på fremtidens ressursproblem. Vi ser frem til å benytte hennes erfaring som Industrial Advisor i Summa fremover, sier styreleder Reynir Indahl.

Konsernsjefjobben overtas dermed igjen av Bjørn Arve Ofstad (51), som i dag er COO og var konstituert som sjef fra mai til september i fjor. Han har arbeidet i ulike roller Norsk Gjenvinning siden 2013, før det har han vært konsernsjef i OCEA Group, og konserndirektør i Kverneland Group. Om konsernjobben er midlertidig for Ofstad også denne gangen framgår ikke av meldingen.

Derimot står det at Norsk Gjenvinning «viste en fortsatt positiv utvikling i 2021 og er på god vei til å levere på konsernets overordnede strategiske mål».

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE