NG Group lanserer pris for beste masteroppgave innen sirkulær økonomi

Bærekraftsdirektør i NG Group, Runa Opdal Kerr, (nr to fra venstre) understreker behovet for nye ideer og perspektiver for å akselerere overgangen til en sirkulær økonomi. Foto Alexander Eriksson, BI

Fra sommeren 2024 kan mastergradsstudenter legge inn søknad om å bli vurdert for prisen.

Med over en tredjedel av verdens utslipp knyttet til hvordan vi bruker og kaster materialer, er overgangen til en sirkulær økonomi avgjørende for å løse klimakrisen og ta bedre vare på naturen. Gjennom NG Group-prisen ønsker konsernet å fremme unge talenter og støtte kunnskapsdeling for en mer bærekraftig fremtid, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Bærekraftsdirektør i NG Group, Runa Opdal Kerr, understreker behovet for nye ideer og perspektiver for å akselerere overgangen til en sirkulær økonomi.

– Ved å motivere og støtte unge som brenner for sirkulære løsninger, ser NG Group frem til å bidra til et sterkere samarbeid mellom unge, akademiske institusjoner og næringslivet.

Arbeidet med forberedelsene til prisen, inkludert opprettelsen av en jury med interne og eksterne medlemmer og finjustering av detaljer, pågår nå. Studenter vil kunne søke på prisen fra sommeren 2024.

Kerr legger til at NG Group sikter bredt og skal invitere studenter fra forskjellige fagfelt og utdanningsinstitusjoner til å søke. Prisutdelingen vil finne sted fysisk, hvor vinneren vil bli feiret og motta en pengepremie som anerkjennelse for den beste masteroppgaven.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE