NOAHs ansetter klima- og bærekraftrådgiver

NOAHs nye klima- og bærekraftrådgiver heter Kristofer Larsen

Etter sju år som prosessrådgiver på Langøya går Kristofer Larsen (50) inn som NOAHs klima- og bærekraftrådgiver. Dette er en nyopprettet stilling som erstatter den tidligere miljørådgiveren.

Kristofer Larsen er utdannet kjemiker fra Texas og Oslo. Han har også vært hovedverneombud i NOAH i fire år og ansattrepresentant i styret i to år. Før han kom til NOAH var Kristofer Larsen leder for prosess og dokumentasjon i Jotuns R&D. Her jobbet han globalt med implementering av ny teknologi og internrevisjoner, som bidro til å heve standarden på Jotuns fabrikker og laboratorier rundt om i verden. Han får nå hovedarbeidssted i Holmestrand sentrum sammen med om lag 30 kolleger.

– Jeg går fra å primært jobbe med mottak og håndtering av farlig avfall, til å jobbe dedikert med klimamål og bærekraft. Jeg er glad for å få være med å bidra på dette feltet i den brytningstiden vi er inne i, og ser frem til å få brukt min kjemibakgrunn sammen med lang erfaring fra bransjen. Målet er å bidra til enda mer grønn omstilling, sier Larsen til Kretsløpet.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE