Norsk Gjenvinning flytter til Construction City

Construction City blir et av Norges største kontorbygg på over 100.000 kvadratmeter, og samler bygg-, anlegg og eiendomsbransjen. Kontorbygget rommer plass til over 4.000 arbeidsplasser, og over 76 prosent av arealene er allerede utleid. Illustrasjon: Construction City

Norsk Gjenvinning har signert leiekontrakt med Construction City og flytter til Ulven i november 2026.

Bygget, som klynge- og eiendomskonsept Construction City setter opp på Ulven i Hovinbyen i Oslo, skal stå klart i 2025. Nå melder Construction City at Norsk Gjenvinning har signert en leieavtale over fem år.

Norges største leverandør av gjenvinnings- og miljøtjenester vil med sin tilstedeværelse og kompetanse bidra til at Construction City blir den ledende destinasjonen for verdiskapende samhandling i bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen, kan man lese hos Construction City.

– Leietakersammensetningen er viktig for å lykkes med ambisjonene for Construction City, og vi er veldig godt fornøyde med å signere Norsk Gjenvinning. Selskapet har en ledende posisjon og blir en viktig bidragsyter for det bransjemiljøet som etableres på Construction City, sier daglig leder Hege Skjelbred Hatlemark i Construction City Eiendom.

 – Construction City representerer et spennende konsept og Norsk Gjenvinning blir med dette del av et faglig interessant og innovativt miljø. Hele området rundt Construction City er drivende for utvikling og innovasjon i Oslo fremover, og vårt største industrialiserte anlegg ligger også kun en kort gåtur unna. Våre medarbeidere jobber hver dag for visjonen vår: «pioneering circularity». Med kreativ tenkning og teamarbeid utfordrer vi konvensjonelle normer og regenererer ressurser slik at vi kan ta bedre vare på planeten og naturen vår. Vi er stolte av å ta en ledende rolle sammen med våre kunder og partnere, i den grønne omstillingen til en sirkulær økonomi, sier HR direktør Linn Holm Strømskroken i Norsk Gjenvinning.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE