Ny sjef i Sunnfjord Miljøverk

Styreleder Grim Erik Gillestad i SUM (t.v.) er svært fornøyd med å kunne presentere Tore Dvergsdal som selskapets nye leder. Foto: SUM

Tore Dvergsdal, konserndirektør for Personmarked Nord i Sparebanken Vest, er ansatt som ny dagleg leiar i Sunnfjord Miljøverk (SUM). Dermed får han en jobb i hjemstedet Førde og kan avslutte pendling til og hotelltilværelse i Bergen.

– Jeg gleder meg til å lære en ny bransje, sier 56-åringen som har hatt ulike lederstillinger innen helsevesen, bank og media siden 1998. Han tiltrer jobben allerede 1. februar og etterfølger Henning Tjørhom som i høst begynte i ny jobb i Elkem, etter å ha vært daglig leder i SUM i 7 år. I mellomtida har Bodil Øvretveit fungert som dagleg leiar.

– Eg er ein utolmodig person som er glad i framdrift. Sunnfjord Miljøverk har stort potensiale, og eg ser fram til å sjå strategisk framover saman med både styret og dei tilsette som jobbar her, sier han i en pressemelding på SUM sine nettsider.

Han sier også at han vil sette av god tid i starten til å bli kjent med hver enkelt av de ansatte. Disse er det 31 av i selskapet, som eies av kommunene Askvoll, Fjaler, Hyllestad og Sunnfjord, med til sammen snaut 30 000 innbyggere.

– Vi er glade for å få Tore med på laget. Han er kjend for å vere omstillingsdyktig, samfunnsengasjert og sterkt motivert for nye utfordringar. Hans tilnærming til leiing og solide erfaring blir sett på som verdifulle og sentrale eigenskapar i arbeidet med å vidareutvikle organisasjonen. No blir det viktig å jobbe målretta i tråd med strategien, sikre ein god organisasjon og drive kostnadseffektivt, sier styreleder Grim Erik Gillestad i den samme meldingen.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE