Rasmus Hansson tar permisjon fra Handelens Miljøfond

Rasmus Hansson skal drive valgkamp for MDG fram til valget i september. Foto Handelens Miljøfond

Rasmus Hansson har siden november 2018 vært daglig leder i Handelens Miljøfond. Fra og med fredag 30. april 2021 kl 16:00 går han ut i ulønnet permisjon for å drive valgkamp for Miljøpartiet De Grønne på fulltid. Det opplyser Handelens miljøfond i en pressemelding.

Hansson er andrekandidat på stortingslisten til Oslo MDG, og tar permisjon til valget 13. september. Han trer ut av alle styringsfunksjoner i Handelens Miljøfond i perioden.

Konstituert daglig leder blir Eirik Oland. Lars Brede Johansen overtar Olands stilling som fagsjef i perioden Hansson er i permisjon.

– Handelens Miljøfond er noe av det morsomste jeg vet, og en nyskaping i norsk miljøvern, med helt spesielle muligheter. Vi har fått til store og viktige ting allerede, og jeg stoler på at den kompetente gjengen jeg har fått jobbe med tar fondet enda videre og får til enda mer mens jeg er i permisjon. Men nå er det 100 prosent innsats for valgkamp fram til 13. september, sier Hansson som vil ha fylt 67 år før han er tilbake i Handlens Miljøfond.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE