Roy Hammer ny administrerende direktør i NG Metall

Claes Merborn har besluttet å fratre sin stilling som adm.dir. i NG Metall, en del av NG Group konsernet. Roy Hammer er utnevnt som hans etterfølger.

NG Metall er kjent som en ledende aktør på sirkulære løsninger innen jern og metaller, og har avanserte anlegg i både Norge og Sverige hvor det gjenvinnes årlig flere hundre tusen tonn. Det skriver NG Group i en pressemelding.

Etter flere år med mye reisevirksomhet og pendling har Claes Merborn valgt å trekke seg tilbake fra sin stilling som leder for NG Metall. Denne beslutningen er motivert av et ønske om å redusere reisetiden og tilbringe mer tid hjemme i Sverige. Merborn vil opprettholde engasjement i NG Group ved å inneha styreverv og oppdrag som strategisk konsulent.

-Jeg vil takke Claes Merborn for hans enestående innsats gjennom årene og ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid gjennom hans nye roller, sier konsernsjef Bjørn Arve Ofstad i NG Group.

Hammer har omfattende bakgrunn fra ledende industriselskaper som Alcoa, Hydro, Sapa og Elkem, opplyses det i pressemeldingen. Han tiltrådte sin nye rolle den 1. januar 2024 og blir en del av ledelsen i NG Group.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE