Runar Bålsrud ny direktør i Avfall Norge

- Jeg gleder meg enormt til å starte i jobben i en bransje som er så viktig for framtida. Jeg er både stolt og ydmyk over å få være en del av laget, sier Bålsrud.

Avfall Norge melder i dag at Runar Bålsrud er ansatt som ny administrerende direktør etter Cecilie Lind.

– Det en glede at Runar Bålsrud har takket ja til å bli den neste lederen for Avfall Norge. Vi er trygge på at han – sammen med en svært kompetent administrasjon – vil bidra til å løse de utfordringene bransjen står ovenfor de neste årene, sier Synnøve Bjørke, styreleder i Avfall Norge i en kort melding på Avfall Norges nettside.

Rune Bålsrud kommer fra stillingen som daglig leder i Innovasjon Gardermoen.

Han er befalsutdannet i Forsvaret og har også grunn- og mellomfag idrett fra Norges Idrettshøyskole. Han er dessute i gang med videreutdanning i prosjektledelse.

Etter rundt ti år som offiser og leder i Forsvaret ble Bålsrud ordfører i Hurdal kommun (V), et verv han hadde i totalt 12 år.

Han har også hatt en rekke styreverv både regionalt og nasjonalt – han har vært styreleder i Vannområdet Hurdalsvassdraget/Vorma, og har sittet i representantskapet til ØRAS. Og han er visepresident i Norges Friidrettsforbund.

– Jeg gleder meg enormt til å starte i jobben i en bransje som er så viktig for framtida. Jeg er både stolt og ydmyk over å få være en del av laget, sier Bålsrud.

Den nye direktøren tiltrer 1. oktober.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE