Trond T. Lauritsen har fratrådt i Bingsa as

Etter snaut fire år i Bingsa har Trond T. Lauritsen nå takket for seg. Foto: Privat.

Konserndirektør i Bingsa as Trond T. Lauritsen fratrådte sin stilling som daglig leder i Bingsa Gjenvinning 1. august, i forståelse med styret, heter det i en kortfattet pressemelding fra selskapet.

Trond Trane Lauritsen ble hentet til Bingsa i 2018, da det kommunale foretaket ble omdannet til aksjeselskap. Bingsa var da et pengesluk for eieren Ålesund kommune, men siden er det gjennomført en imponerende snuoperasjon, noe styret uttrykker sin anerkjennelse for i pressemeldingen. Fra årsskiftet ble Bingsa slått sammen med det interkommunale renovasjonsselskapet i regionen, ÅRIM.  I forbindelse med endringene i selskapet etter sammenslåing med ÅRIM IKS, har Trond kommunisert at han ønsker å fratre, og vi har kommet til enighet i denne saken, heter det i pressemeldingen.

Trond T. Lauritsen (50) vil ikke konkretisere ytterligere hva som er årsaken til at han nå takker for seg, men sier det har vært interessante og krevende år i selskapet. – Det er jo slik å være leder, at man må ta imot kjeften når det går dårlig, men også får uberettiget mye skryt når det går godt. Det er et godt teamarbeid som har løftet organisasjonen, sier han.

Om sine planer framover sier Lauritsen at han nå vil arbeide med egne prosjekter utover høsten, fram til det eventuelt dukker opp noe mer spennende.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE