Gjenvinn & Vinn i Trondheim [ANNONSE]

Sirkel Glass / Sirkel Glassgjenvinning. Gjenvinn & Vinn i Trondheim. Foto: Ellen Lundring, TRV.

Annonsørinnhold

Gjenvinn & Vinn i Trondheim. Foto: Ellen Lundring, TRV.

I november har Trondheims innbyggere fått en ekstra klapp på skulderen når de gjenvinner glass- og metallemballasje. Det er delt ut 12 premier à kr 5000 til tilfeldige innbyggere som gjør jobben med å kildesortere glass- og metallemballasje.

Kampanjen har fått navnet Gjenvinn & Vinn, rett og slett fordi alt innbyggerne måtte gjøre for å vinne var å gjenvinne. Bak kampanjen står Trondheim Renholdsverk og Sirkel, som ønsker å takke og hylle alle innbyggerne som hver dag gjør jobben med å resirkulere glass- og metallemballasje.

– Folk flest er veldig flinke til å resirkulere glass- og metallemballasje. 95 prosent av all drikkevareemballasje i glass blir kildesortert og gjenvunnet til nye produkter. Det er fremdeles en del potensiale på glassemballasje som ikke er drikkevare, slik som tacoglass og syltetøyglass, samt på metallemballasje, sier markeds- og kommunikasjonssjef i Sirkel, Gunhild Solberg.

I tillegg til å takke innbyggerne ønsker vi også å motivere enda flere til å kildesortere glass- og metallemballasje.

– Det er mange hverdagshelter der ute som gjør en veldig god innsats. Tross at mange kommuner har gått over til henteordning er det fremdeles mange innbyggere som må bringe glass- og metallemballasje til returpunkt. Det krever litt ekstra innsats, derfor er det også ekstra hyggelig å gi innbyggerne med bringeordning en ekstra takk, fortsetter Solberg.

Det gjøres en evaluering av kampanjen i disse dager, Sirkel planlegger å takke og motivere flere innbyggere rundt om i landet i 2021.

Ler mer om kampanjen her: https://www.sirkel.no/kommunikasjonsmateriell/gjenvinn-og-vinn/

 

Vi ønsker alle en god jul og godt nyttår, og takker for det gode samarbeidet gjennom 2020!


Les mer om Sirkel på sirkel.no.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE