Programmet for Byggavfallskonferansen er klart

Som tidligere omtalt «gjenoppstår» Byggavfallskonferansen som fysisk møteplass 16-17. mars, i Næringslivets Hus på Majorstua. Nå er programmet klart og konferansen åpnes av statssekretær Christian Anton Smedshaug i Klima- og miljødepartementet som vil legge fram regjeringens ambisjoner for bygg- og anleggsavfall.

Ellers tilbys et variert program, NHOs mann i Brüssel Per Anker Nilsen vil berette om EUs ambisjoner på dette området. Det blir egne seanser for massehåndtering, ombrukskartlegging og om eiendomsbransjens sirkulære ambisjoner. Konferanse avsluttes med en samtale der sentrale aktører forsøker å se inn i glasskula.

Se hele programmet på https://www.byggemiljo.no/byggavfallskonferansen/

Byggavfallskonferansen arrangeres i regi av NHP-nettverket, som samler 20 organisasjoner med felles interesse for bærekraftig og forsvarlig håndtering av bygg- og anleggsavfall. Dette nettverket har eksistert i 20 år, det utarbeider og presenterer nasjonale handlingsplaner (derav navnet) for bygg- og anleggsavfall.  Den første NHP ble presentert i 2001 og i dag er det NHP 5 – Handlingsplan 2021-23 som gjelder.

Gunnar Grini ser fram til den 13. byggavfallskonferansen, som arrangeres i Næringslivets Hus på Majorstua.

– Vi gleder oss stort til å møte alle med interesse for bygg- og anleggsavfall på konferansen i mars og ser frem til gode diskusjoner om politikk, virkemidler, trender og ambisjoner innen byggavfall og sirkulær økonomi, sier Gunnar Grini, som er leder for NHP-nettverket frem til 2023.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE