Renewcell har fått nye eiere og nytt navn

Det er håp om fortsatt drift i det konkursrammede tekstilgjenvinningsselskapet Renewcell i Sundsvall etter at de nå har fått nye eiere i form av risikokapitalselskapet Altor.

Renewcell melder i en kunngjøring at de gjenværende eiendelene er kjøpt opp av Altor, et investeringsselskap basert i Sverige. Dette oppkjøpet markerer et nytt kapittel for Renewcell, som nå er omdøpt til Circulose. Med Altors eierskap er det sikker finansiering for fremtiden til Circulose, noe som sikrer at selskapets banebrytende bomullsresirkuleringsteknologi fortsetter i global skala, heter det i kunngjøringen.

– Den nåværende beholdningen av CIRCULOSE®-masse og fiber er klar til å møte markedskrav, støttet av våre dedikerte CIRCULOSE® Supplier Network-partnere (CSN) som fortsetter å levere materialer av høy kvalitet. Dette sikrer at markedet trygt kan gå videre med forsikringen om en uavbrutt forsyningskjede, opplyses det.

– Vi sender vår dypeste takknemlighet til våre kunder, partnere og interessenter for deres urokkelige støtte og samarbeid under denne reisen, uttaler Magnus Lundmark, administrerende direktør i Circulose. – Sammen vil vi fortsette å drive positiv endring ved å utnytte Altors ekspertise og ressurser for å forbedre vår kompetanse og sikre en trygg fremtid for Circulose og det bredere tekstilsamfunnet.

Circulose er forpliktet til å opprettholde de høyeste standardene for kvalitet og pålitelighet gjennom overgangen til denne spennende nye fasen av å bygge en spenstig, innovativ og sirkulær fremtid for tekstilindustrien.

Les også:

Renewcells konkurs: Forhandlinger med potensielle kjøpere pågår

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE