Salgsvilkår

1. Innledning

Disse vilkår og bruksbetingelsene er laget for å sikre deg som bruker og oss som tilbyder at det skal praktiseres sikkerhet og rimelighet i kundeforholdet. Den digitale utgivelsen er i samarbeid med Prenly og tilbyr en enkel løsning for lesere av denne utgivelsen å ha tilgang til fra internett.

 

2. Produkt og tilgang

Kjøp av papirutgave inkluderer digital utgave av magasinet med tilgang til å lese det på pc, nettbrett, mobil og andre enheter med nettleser. Tilgang til å lese bladet lages under betalingsprosessen under «Innloggingsinformasjon» og brukes deretter til å ha tilgang til utgivelser. Brukernavn og passord kan endres underveis. Utgiver har også mulighet til å tilby dette som en App både på Android og Itunes. Her gjelder samme innlogging som på internett.

 

3. Varighet og oppsigelse

Avtalende er løpende til den sies opp av en av partene. Produktet aktiveres fra det tidspunktet den blir betalt og varer ut den perioden utgiveren har angitt under betalingsprosessen.

 

4. Angrerett

Det er 14 dagers angrerett etter at abonnementet er bestilt. Kontakt kundeservice dersom du ønsker å heve kjøpet.

 

5. Reklamasjon

Ved reklamasjon må du henvende deg til kundeservice. Abonnementet kan da stoppes slik at det ikke videreføres etter den betalte perioden.

 

6. Betaling og transaksjoner

De betalings/transaksjonsalternativer som aksepteres fremgår av den enkelte tjeneste. Betaling skjer via Infosoft AS og Info-Sys AS som benytter tredjepartsleverandør(er) til å gjennomføre betalingstransaksjoner. Gebyr tillegges kun om det tydelig fremgår av tjenesten. Betalingen går direkte til utgiveren hvor Infosoft AS og Info-Sys AS har verken innsikt eller noe med det å gjøre. Alle henvendelser vedrørende betaling retter seg til utgiveren.

 

7. Kundeservice

Ved problemer med lesing av magasinet eller andre spørsmål om abonnementet, fakturering o.l., ta kontakt med Kretsløpet kundeservice på e-post: abo@kretslopet.no eller telefon: 47 31 22 77.

 

8. Immaterielle rettigheter

Funksjonaliteten i de digitale utgavene er kopibeskyttet og kan ikke kopieres eller videreselges.

 

9. Verneting

Denne avtale reguleres av norsk rett. Eventuelle konflikter skal søkes løst gjennom forhandlinger. Om partene ikke oppnår minnelige løsninger, skal Oslo Tingrett forelegges konflikten til avgjørelse.

 

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE