Kjetil Wang-Hansen blir ny konsernsjef i Veas

Ny konsernsjef i Veas, Kjetil Wang-Hansen. Foto Veas

Styret i Veas har ansatt Kjetil Wang-Hansen (45) som ny konsernsjef etter Ragnhild Borchgrevink. Wang-Hansen har fungert i stillingen siden november 2023.

Kjetil Wang-Hansen har vært en del av Veas siden 2015, da han ble ansatt som produksjonssjef. I 2022 gikk han over i stillingen som daglig leder i datterselskapet HOOP CO2 AS. Wang-Hansen har betydelig leder- og prosesserfaring fra Forsvaret og Aim Norway SF, et selskap innen vedlikehold av jagerfly og helikopter. Det opplyser Veas i en pressemelding.

– Styret er svært tilfreds med hvordan Kjetil har utført jobben som konstituert konsernsjef disse månedene. Han kjenner alle deler av selskapet godt, og han har både kompetansen og engasjementet vi mener skal til for å lede Veas i en spennende tid fremover. Vi er veldig glade for at Kjetil har takket ja til stillingen, sier styreleder Tore Olaf Rimmereid i Veas.

– Jeg takker styret og ansettelsesutvalget for tilliten og gleder meg til å fortsette arbeidet for en renere Oslofjord og mer sirkulær verdiskaping sammen med alle dyktige kollegaer i Veas, sier Kjetil Wang-Hansen.

– Veas er et utrolig spennende sted å være. Her sørger vi for døgnkontinuerlig, effektiv og trygg drift av Norges største renseanlegg, parallelt med at vi driver forskning, utvikling og kartlegging av nye metoder, produkter og tjenester. Det er et privilegium å få lede laget som får til dette sammen, fortsetter han.

Ragnhild Borchgrevink fratrådte som kjent denne stillingen i høst da hun ble ansatt som administrerende direktør i Stena Recycling.

Les også: Veas-sjefen blir ny administrerende direktør i Stena Recycling AS

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV
ABONNER NÅ FOR Å BLI VARSLET OM DE NYESTE NYHETENE